WiFi

WiFi i hjemmet

WiFi er noget, mange elsker at hade, og ustabilt WiFi kan være et stort irritationsmoment. Men det kan næsten altid løses ved placering af flere accesspoints i forskellige bygningsafsnit. Et kraftigt WiFi-accesspoint placeret i den ende af huset, hvor TDC eller anden udbyder har monteret deres modem, er sjældent en god løsning. Kraftige accesspoints ødelægger din nabos WiFi, og din nabos kraftige WiFi-accesspoint ødelægger dit WiFi. Derfor er løsningen flere små accesspoints med knap så kraftig udstråling.

WiFi i virksomheden

Har din virksomhed brug for at kunne separere håndscannere, ansatte og gæster på separate netværk, kræves der et WiFi-accesspoint, der kan håndtere flere SSID (netværksnavne) og flere VLANs (virtuelle netværk). Disse fås typisk ikke i Elgiganten eller i den lokale IT-butik.

WiFi udendørs

Ønsker du at dække større udendørs arealer med WiFi til f.eks håndscannere, eller mobiltelefoner, gøres dette med sektor antenner, man vil typisk kunne dække 1 km2 med 3 antenner som monteres på master i 4-12 Meters højde, alt efter terræn.

WiFi links - Overførsel af data via link

Er kabling imellem bygninger på egen matrikel uoverskueligt, bruges et WiFi-link. Dette gøres ved at montere en WiFi-station på hovedbygningen og WiFi-klienter på andre bygninger eller master. Et WiFi-link (sender og modtager) koster typisk omkring 2500 kr., og vil være den billigste etableringsomkostning kontra gravearbejde. Med en overførselshastighed på op til 500 Mbit vil du ikke kunne mærke forskel, om det er kablet eller trådløst.

Ring 64462903 - Så finder vi i fællesskab en stabil WiFi løsning