IP Telefoni

Telefoni - Fleksibelt og professionelt

Er du nystartet virksomhed med kun én mobil, eller har du en dyr og uoverskuelig omstillingscentral hængende? Så kan vi tilbyde dig en fleksibel løsning, hvor flere telefonnumre gnidningsløst lander i den rette medarbejders telefon. Undgå blindgyder, hvor dine kunder ikke lykkedes med at få kontakt til dig.

Som ehvervsdrivende er din første kontakt til kunderne ofte gennem telefonen. Derfor skal det virke, gnidningsfrit og professionelt, hver gang.

Telefoni - Virksomhed med flere ansvarsområder

Omstillingsstystemer med for mange valgmuligheder kan for kunderne virke uoverskuelige. Løsningen kan være flere dedikerede telefonnumre til f.eks. værksted, lager og bogholderi. Flere telefonnumre koster ikke noget, så du kan reservere en nummerserie på eksempelvis 50 telefonnumre, og så tage dem i bruge efterhånden som virksomheden vokser.

Telefoni - Hjemmearbejdsplads

Hvis du vil arbejde hjemmefra, men ikke kan undvære din bordtelefon med hurtigkaldsknapper og headset, så kan du tage din telefon med hjem og tilslutte den i et internet udtag. Din telefon er nu igen online, og ingen vil opdage, at du tager opkaldet hjemmefra.

Telefoni - Enkeltmandsvirksomhed

Som enkeltmandsvirksomhed kan du have brug for en telefonstruktur, der kan give dig frirum og på en venlig måde informere kunderne om, at de skal ringe senere eller vil blive ringet op ved lejlighed.

Med et smart omstillingssystem, kan du direkte fra din mobiltelefon vælge, om du er til at træffe, og hvilken besked kunden skal have ved forgæves opkald, som f.eks "Jeg sidder i møde" eller "Du har ringet uden for normal åbningstid".

Telefoni - Visuelt

Har du brug for visuelt at kunne se, hvor mange der er i kø i dit telefonsystem, og hvor længe de har ventet, så kan en dedikeret hjemmeside vise dig en aktuel status.

Visningen kan foregå på en centralt placeret skærm, så alle medarbejdere kan følge med.

Ring 64462903 - Så sammensætter vi i fællesskab en smart telefoni løsning