Videoovervågning

Videoovervågning - Private

me Casa forhandler simple kameraløsninger som enten er opkoblet til husets alarmsystem eller fungerer som selvstændingt system. Fælles for begge systemer er at de meget brugervenlige via Mobil app. Husk at vi også forhandler dørtelefoner med mobil opkobling.

Videoovervågning - Erhverv

Har du behov for at sikre dine værdier i form af præventiv eller aktiv videoovervågning? Videoovervågning har vist sig at være yderst præventivt og stopper tyven inden loven brydes. Aktiv videoovervågning kan være højttalere, der afspiller lyd, eller en opkoblet kontrolcentral der anråber eventuelle gerningsmænd via højtalerne. Det kan også være en simpel notifikation på din mobiltelefon.

Videodokumentation på byggepladser

Der forsvinder hvert år værktøj og byggematerialer for mange penge fra danske byggepladser. Dette kan minimeres ved at tydeliggøre, at byggepladsen overvåges. Derudover kan ankomstregistrering af varer og håndværkere dokumenteres.

procesovervågning - Industrielt anlæg

Har din procesoperatør blinde vinkler, eller skal maskiner fjernovervåges fra anden lokation, så er videoovervågning et godt alternativ til øget bemanding eller unødig lokal system kontrol.

Procesovervågning lagres typisk ikke, men har man brug for senere dokumentation, kan video-data lagres, som man ønsker.

Nummerpladegenkendelse - åbning af gate

Har du en gate eller bom monteret i din virksomhed, kan nummerpladegenkendelse være en effektiv løsning på automatiseret åbning af gate eller bom. Samtidig dokumenteres færdsel på virksomhedens område.

Ring 64462903 - Alle former for videoovervågning monteres