GPS Tracking

Tracking - af biler, både, campingvogne.

Har du problemer med at huske hvor du har stillet din bil, eller har tyven problemer med at lade din campingvogn eller trailer holde på sin plads. Så er en GPS tracker et fantastisk stykke værktøj.

Tracking og kombineret bilalarm

Vil du gerne kunne slukke for motoren, når tyven er på flugt, så skal du have en tracker/alarm der er tilsluttet bilen CAN-bus, dette gør at tyven hurtigt kan stoppes.

Tracking - Flådestyring

Har du flere ansatte i biler og har du brug for hurtigt at kunne se hvilken montør der er tættest på en kundes adresse, så indtastes kundeadresse og tætteste montørbil vil angive sin position. Bruges bilen både til privat og erhverv, kan dette registres allerede når kørslen starter med en vippekontakt placeret ved rattet.

Tracking - Økonomi

Bryder du hovedet med hvorfor der bliver brugt så meget brændstof, med en tracker kan du hurtigt få et overblik over tankninger, kørte kilometer pr. uge,måned eller år. og visuelt få et overblik over virksomhedens kørsler.

Tracking - Dokumentation

Har du tit kunder der ringer og er uenig i ankomsttid og sluttid på montør, så vil en tracker hurtigt kunne vise start og sluttidspunkt for kørslen, kørevej og evt. stop undervejs. På den måde vil du hurtigt kunne få evt. misforståelser udbedret.

Ring 64462903 - For yderliger info